Tack för 18 fantastiska år!

Salongen är stängd

Jag vill först och främst rikta ett stort tack till alla er underbara kunder, det känns nästan som att säga farväl till en stor familj. 

Att stänga för gott låter dramatiskt, det märker jag i alla fina samtal den senaste tiden. Men vi har haft öppet i 6.500 dagar nu, vilket ger perspektiv. Hade någon sagt det när jag startade företaget sommaren 2005 så vet i tusan om jag hade vågat…

Jag vill även rikta ett stort tack till alla er fantastiska tjejer som valt att jobba med mig, utan er hade ingenting varit möjligt. Och stort tack till alla magiska underleverantörer och till vår superhärliga hyresvärd, ni har också varit oumbärliga familjemedlemmar.

Till sist. Några av er har frågat vad jag ska göra, och det ärliga svaret är att jag inte vet. Jag ska försöka hitta på någonting på temat hälsa och välbefinnande.

Men först ska jag ha sommarlov med avstängd telefon för första gången på 18 år.

Tusen tack för allt ❤️

Kramar UnnI